JAVNI POZIV ZA ISKAZ INTERESA PRIPADNIKA CILJNE SKUPINE ZA SUDJELOVANJE U PROJEKTU „RADIM I POMAŽE IV“ U SKLOPU POZIVA „ZAŽELI – PREVENCIJA INSTITUCIONALIZACIJE“

Sadržaj

Općina Bebrina potpisala je Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava, Kodni broj: SF.3.4.11.01.0004 za projekt Radim i pomažem IV u sklopu  Poziva Zaželi – prevencija institucionalizacije, projekt je sufinanciran iz Europskog socijalnog fonda plus u financijskom razdoblju 2021.-2027. Opći cilj  je povećanje socijalne uključenosti i prevencija institucionalizacije ranjivih skupina osiguravanjem dugotrajne skrbi. Specifični cilj je pružanje usluge potpore i podrške u svakodnevnom životu starijim osobama i osobama s invaliditetom. Više o uvjetima pročitajte u Javnom pozivu koji se nalazi u prilogu. Svi zainteresirani koji ispunjavanju uvjete trebaju dostaviti popunjene i potpisane obrasce,  te ostalu dokumentaciju na adresu općine Bebrina, Bebrina 83, 35254 Bebrina (Obrasci se mogu preuzeti i u prostorima općine Bebrina).

Ovaj Javni poziv ostaje trajno objavljen (najkasnije do 31. prosinca 2026. godine kada se završava s pružanjem usluge potpore i podrške starijim osobama i osobama s invaliditetom).

Za više informacija kontaktirajte broj 035/433-109.

Javni poziv

Obrazac prijave – prije početka provedbe projekta

Obrazac prijave – od 2.4.2024

Izjava o članovima zajedničkog kućanstva

 

Skip to content