Opremanje igraonice za provedbu odgojno obrazovnog programa

Sadržaj

Općini Bebrina odobren je za sufinanciranje projekt “Opremanje igraonice za provedbu odgojno obrazovnog programa” Zaklade “Hrvatska za djecu”. Ukupna vrijednost projekta je 106.351,30 kuna. Zaklada “Hrvatska za djecu” sufinancirat će projekt iznosom od 94.351,30 kuna.

U sklopu provedbe projekta prostor igraonice će se opremiti stolovima, stolicama, garderobom, različitom didaktičkom opremom i igračkama koje potiču razvoj vizualne percepcije, fine motorike, razvoj logičko-matematičkih vještina te krupne motorike kao temelj za razvoj sportskih vještina.

 

Projektom je prepoznato da su interakcija i socijalizacija bitni za dječji rast i razvoj, stoga je projekt posvećen promicanju odgojnih i obrazovnih potreba djece, koji je od vitalne važnosti za njihov rast i razvoj.

Cilj projekta je stvoriti uvjete koji će omogućiti djeci učenje i obogaćivanje svih oblika komunikacije u sredini bogatoj interakcijom, širiti spoznaje djeteta, razvijati njegove intelektualne i tjelesne sposobnosti, te omogućiti djeci da emocionalno sazrijevaju uz prirodno, postupno odvajanje od roditelja i uključivanje u organizirane aktivnosti s djecom.

Skip to content