Uvodna konferencija projekta “Izgradnja pješačko – biciklističke staze u naselju Kaniža – Savska ulica”

Sadržaj

Dana 16. studenog 2021. godine u prostorijama Društvenog doma u Kaniži Općina Bebrina organizirala je uvodnu konferenciju projekta “Izgradnja pješačko – biciklističke staze u naselju Kaniža – Savska ulica”. Svrha ove aktivnosti bila je upoznati javnost o projektu, odnosno o detaljima središnje i najvažnije aktivnosti projekta, a to je izgradnja nove biciklističko – pješačke infrastrukture na području općine.

Pred okupljenim lokalnim dionicama i predstavnicima medija, Općinski načelnik Ivan Brzić predstavio je opće informacije o projektu, kao i rezultate provedenog postupka javne nabave za izvođenje radova izgradnje pješačko – biciklističke staze u Kaniži. Procijenjena vrijednost nabave iznosila je 2.475.000,00 HRK (bez PDV-a), a odabrana je ponuda ponuditelja “Promet građenje d.o.o.” iz Požege. Prema predmetnom ugovoru o izvođenju radova, rok za završetak radova je šest mjeseci, stoga se puna funkcionalnost nove infrastrukture očekuje najkasnije do ljeta 2022. godine.

Nakon završetka konferencije objavljeno je i uvođenje u radove svih sudionika u predmetnoj gradnji – predstavnika građevinske tvrtke koja je odabrana kroz postupak javne nabave, nadzornog inženjera i predstavnika Općine Bebrina. Pri tome su usuglašeni svi detalji vezani za sam početak radova i definirane su obveze svih sudionika u narednom periodu.

 

 

 

 

 

Skip to content