Informativni list Općine Bebrina 2019

Sadržaj

Poštovani mještani Općine Bebrina, kako bi vas što bolje informirali o radu Općine i provedbi aktivnosti na našem području, ove smo godine odlučili izdati informativni list Općine koji ćete svi imati priliku prolistati i saznati važne informacije o aktivnostima kojima se svakodnevno bavimo.

Ovim informativnim listom provest ćemo vas kroz najvažnije projekte kojima se naša lokalna samouprava bavi, a koji su u raznim fazama provedbe ili su prijavljeni na određene europske i nacionalne natječaje. Prvi broj „Informativnog lista Općine Bebrina“ izdajemo povodom Dana Općine, koji vam ovim putem od srca čestitamo. Također želimo da s vremenom „Informativni list Općine Bebrina“ postane i tradicija u informiranju mještana naše općine.

U prvom broju osvrnut ćemo se na razdoblje od lipnja 2017. godine do svibnja 2019. godine i prikazati najvažnije projekte i aktivnosti kojima su se bavili općinski vijećnici, zaposlenici Općine i ja kao općinski načelnik. Često pojedine aktivnosti, kojima se bavimo, nisu vidljive svim stanovnicima općine. Stoga smatram da je „Informativni list Općine Bebrina“ izvrsna prilika da svi zainteresirani dobiju informacije o brojnim aktivnostima koje su obilježile proteklo razdoblje i unaprijedile mogućnosti za život na ovom području svim dobnim skupinama: djeci, školarcima, studentima, mladim osobama, osobama zrele životne dobi i umirovljenicima.

U okviru dostupnih financijskih sredstava kao i propisanih uvjeta određenih natječaja na koje se prijavljujemo, posebno vodimo brigu o ravnomjernom ulaganju u sva naselja naše općine, a kod ulaganja nastojimo obuhvatiti i sve dobne skupine mještana kao i pratiti rad civilnog sektora i drugih društvenih organizacija.

Ivan Brzić, mag. ing. silv. univ. spec.

NOVINE-WEB verzija

Skip to content