Natječaji Obavijesti Općinske vijesti 

OBAVIJEST KANDIDATIMA O PRETHODNOJ PROVJERI ZNANJA I SPOSOBNOSTI

OBAVIJEST KANDIDATIMA

O PRETHODNOJ PROVJERI ZNANJA I SPOSOBNOSTI

 (PISANO TESTIRANJE I USMENI RAZGOVOR)

 

Pisano testiranje za kandidate za prijam namještenika u službu u  općinu Bebrina održati će se 24. travnja 2019. godina, s početkom u 15:30 sati, u prostorijama Općine Bebrina.

Kandidati koji su dostavili pravodobnu i urednu prijavu sa svim potrebnim prilozima i koji ispunjavaju formalne uvjete oglasa, ovim putem SE POZIVAJU na prethodnu provjeru znanja i sposobnosti, a to su:

  1. Ivica Grgašević

Nakon obavljenog pisanog testiranja Povjerenstvo će utvrditi rezultate pisanog testa. Kandidati koji ostvare najmanje 50 % od mogućeg broja bodova pristupit će razgovoru (intervjuu) koji će se održati istoga dana s početkom u 18,00 sati.

Po obavljenom razgovoru (intervjuu) Povjerenstvo će utvrditi rang-listu ukupno ostvarenih bodova kandidata koja se sastoji od bodova ostvarenih na pisanom testu i razgovoru (intervjuu).

O rezultatima prethodne provjere znanja i sposobnosti kandidati će biti obaviješteni u zakonskom roku.

Povjerenstvo obavještava odnosno podsjeća kandidate da su svi potrebni podaci o testiranju već ranije objavljeni na službenoj internetskoj stranici Općine Bebrina (http://www.bebrina.hr/) i na Oglasnoj ploči istoga tijela.

Za kandidata koji ne pristupi testiranju, smatra se da je povukao prijavu na oglas.

Bebrina, 19. travnja 2019. godine

 

POVJERENSTVO

Mijo Belegić, ing.

Povezane vijesti

Skip to content