Javni natječaj za financiranje programa/projekata/manifestacija od interesa za općinu Bebrina u 2019. godini

Sadržaj

Općina Bebrina (u daljnjem tekstu: Općina) poziva sve udruge, vjerske zajednice i ostale organizacije civilnog društva registrirane na području Općine koje svoje programe/projekte/manifestacije obavljaju na području Općine i svojim djelovanjem doprinose njezinom ugledu i prepoznatljivosti, koje su statutima programski usmjerene na rad u području koje je predmet ovog javnog natječaja da se prijave na Javni natječaj za financiranje programa/projekata/manifestacija od interesa za opće dobro iz proračuna Općine Bebrina.

Detalji i uvjeti Javnog natječaja, kao i popis potrebne popratne dokumentacije naveden je u tekstu javnog natječaja i uputama za prijavitelje.  Natječajna dokumentacija se šalje preporučeno poštom ili predaje osobno na adresu: OPĆINA BEBRINA, BEBRINA 81, 35254 Bebrina, s naznakom: „Javni natječaj za financiranje programa/projekata/manifestacija od interesa za opće dobro iz proračuna Općine Bebrina u 2019. godini“ do 15. veljače 2019. godine.

Javni natječaj

Upute za prijavitelje.

Upute za prijavitelje IZMJENE

1.Obrazac opisa aktivnosti

2.Obrazac opisa proračuna

3. Obrazac izjave o nepostojanju dvostrukog financiranja

4. Obrazac izjave o uredno ispunjenim obvezama

5. Obrazac izjave o nekažnjavanju

6. Obrazac izjave o programima ili projektima financiranim iz javnih izvora

7. Obrazac izjave o suglasnosti za uvid u kaznenu evidenciju

8. Popis priloga

 

 

 

Izvor fotografije:https://www.google.com/search?q=udruge&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiI3uDtjvLfAhUP-qQKHRtSBWsQ_AUIDigB&biw=1920&bih=938#imgrc=dbN0A-tjzGMnsM:
Skip to content